Χανιά :Δεκτή η πρόταση του Δήμου Πλατανιά, για “μοριοδότηση” μαθητών, λόγω πλημμυρών, για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Πλατανιά γνωστοποιεί ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία της Υπουργού Παιδείας κα Κεραμέως, με το Δήμαρχο Πλατανιά κ Ιωάννη Μαλανδράκη, ενημερώθηκε ότι έγινε δεκτό το αίτημα του Δήμου από το Μάρτιο του 2019, με το οποίο ζητούσε την “ εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των μαθητών του Δήμου Πλατανιά λόγω πλημμυρών , καθ’ υπέρβαση του αριθμού εισακτέων”
Εκδόθηκε δε το σχετικό ΦΕΚ ( αριθμ.φύλ.3557/23-09-2019), περί Καθορισμού δικαιούχων ειδικού ποσοστού για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Σύμφωνα με το ανωτέρω ΦΕΚ , δύναται οι απόφοιτοι της Γ΄ Τάξης Λυκείων του εκπαιδευτικού έτους 2018-2019, που είναι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Πλατανιά, να εισάγονται καθ΄υπέρβαση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Οι προϋποθέσεις, καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που απαιτούνται αναγράφονται αναλυτικά στο ανωτέρω ΦΕΚ.
Τα σχετικά δικαιολογητικά που απαιτούνται για την υπαγωγή των υποψηφίων στο ειδικό ποσοστό, θα πρέπει να κατατεθούν στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων εντός 5 εργάσιμων ημερών από την έκδοση του ΦΕΚ( αριθμ.φύλ.3557/23-09-2019) .

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει άμεσα να επικοινωνήσουν με το Λύκειο Αποφοίτησης του, για καλύτερη ενημέρωση τους.

Τηλέφωνα επικοινωνίας Λυκείων Δήμου Πλατανιά:
1.Λύκειο Αλικιανού 28210-77166
2.Λύκειο Βουκολιών 28240-31210
3.Λύκειο Κολυμβαρίου 28240-22511

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Xανιά:Κορυφαία περιβαλλοντική διάκριση για το Δήμο Καντάνου-Σελίνου...

𝝟𝝤𝝦𝝪𝝫𝝖𝝞𝝖 𝝥𝝚𝝦𝝞𝝗𝝖𝝠𝝠𝝤𝝢𝝩𝝞𝝟𝝜 𝝙𝝞𝝖𝝟𝝦𝝞𝝨𝝜 𝝘𝝞𝝖 𝝩𝝤𝝢 𝝙𝝜𝝡𝝤 𝝟𝝖𝝢𝝩𝝖𝝢𝝤𝝪 - 𝝨𝝚𝝠𝝞𝝢𝝤𝝪...

Χανιά:Παρουσίαση του βιβλίου “Asnan” του Georges Salameh

Παρουσίαση σήμερα, Δευτέρα 2 Μαρτίου, και ώρα 19:30,...

Xανιά:Κορυφαία περιβαλλοντική διάκριση για το Δήμο Καντάνου-Σελίνου...

𝝟𝝤𝝦𝝪𝝫𝝖𝝞𝝖 𝝥𝝚𝝦𝝞𝝗𝝖𝝠𝝠𝝤𝝢𝝩𝝞𝝟𝝜 𝝙𝝞𝝖𝝟𝝦𝝞𝝨𝝜 𝝘𝝞𝝖 𝝩𝝤𝝢 𝝙𝝜𝝡𝝤 𝝟𝝖𝝢𝝩𝝖𝝢𝝤𝝪 - 𝝨𝝚𝝠𝝞𝝢𝝤𝝪...

Χανιά:Παρουσίαση του βιβλίου “Asnan” του Georges Salameh

Παρουσίαση σήμερα, Δευτέρα 2 Μαρτίου, και ώρα 19:30,...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Ηρακλείου:Συνεδριάζει την Τρίτη 3 Μαρτίου η Δημοτική Επιτροπή

Την Τρίτη 3 Μαρτίου στις 13:00 συνεδριάζει η Δημοτική...

Xανιά:Κορυφαία περιβαλλοντική διάκριση για το Δήμο Καντάνου-Σελίνου στα Greek Green Awards 2026

𝝟𝝤𝝦𝝪𝝫𝝖𝝞𝝖 𝝥𝝚𝝦𝝞𝝗𝝖𝝠𝝠𝝤𝝢𝝩𝝞𝝟𝝜 𝝙𝝞𝝖𝝟𝝦𝝞𝝨𝝜 𝝘𝝞𝝖 𝝩𝝤𝝢 𝝙𝝜𝝡𝝤 𝝟𝝖𝝢𝝩𝝖𝝢𝝤𝝪 - 𝝨𝝚𝝠𝝞𝝢𝝤𝝪...

Συναυλία με το Νέο Κρητικό Κουαρτέτο στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2026, στις 21:00, στην Αίθουσα Συναυλιών Το...