Δήμος Ρεθύμνης:Ενημερωτική σύσκεψη Επιτροπής Τουρισμού για ζητήματα δημόσιας υγείας

Ημερομηνία:

Το κρίσιμο ζήτημα της λειτουργίας των τοπικών δομών δημόσιας υγείας, τέθηκε στο επίκεντρο ευρείας ενημερωτικής συνάντησης η οποία πραγματοποιήθηκε την π. Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Επιχειρηματικότητας Ρεθύμνου, παρουσία του Δημάρχου Ρεθύμνης κ. Γιώργη Χ. Μαρινάκη, στο Δημαρχείο της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εκπρόσωποι του Ιατρικού Συλλόγου Ρεθύμνου ενημέρωσαν τους φορείς του τουρισμού για τα ζητήματα που αφορούν στην λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου και γενικότερα των δομών δημόσιας υγείας.
Οι φορείς συμφώνησαν ότι πρέπει να συμπράξουν και να συμβάλουν από κοινού στην διεκδίκηση καλύτερων συνθηκών στελέχωσης και λειτουργίας του Νοσοκομείου Ρεθύμνου και κάθε άλλης δομής, αφού βασική μέριμνα όλων είναι η ασφαλής πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων αλλά και των επισκεπτών μας σε επαρκώς λειτουργούσες υπηρεσίες δημόσιας και δωρεάν παροχής υπηρεσιών υγείας.

Επισημαίνεται, ότι ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης, για ακόμα μια φορά προέκρινε ως άμεση λύση για την γρήγορη στελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, την προκήρυξη όλων των κενών θέσεων μαζί. Η πρόταση του βρήκε σύμφωνους και τους τοπικούς φορείς που προέταξαν να συνεχίσουν να συντονίζουν τις προσπάθειες τους ώστε από κοινού να επαγρυπνούν για τον νευραλγικό αυτό τομέα.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Ρεθύμνου Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, κ. Μάνος Τσάκωνας, Δρ Νεκτάριος Παπαδογιάννης, κ. Νικόλαος Προβιάς, κ. Γιώργος Σκορδίλης, η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δ.Σ. κ. Ειρήνη Κουτσαλεδάκη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ρεθύμνου κ. Νικόλαος Αγριμάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ρεθύμνου κ. Βασίλης Θεοδωράκης, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι του Συλλόγου Ξενοδόχων Ρεθύμνου, του Ιατρικού Συλλόγου Ρεθύμνου, του Σωματείου Εστίασης και Αναψυχής Ρεθύμνου, του Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνου, του Συλλόγου Τουριστικών Πρακτόρων Ρεθύμνου, της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων «Αρχαία Ελεύθερνα», της Ένωσης Τουριστικών Καταλημάτων Ν. Ρεθύμνου «Ξένιος Ζευς», του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρεθύμνου, του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρεθύμνου και του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο:Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ 2026 ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ...

Το νέο Δ.Σ. του Ιερατικού Συνδέσμου της...

Το πρωί της Δευτέρας, 22ας Ιουνίου 2026, ο Σεβ....

Ρέθυμνο:Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ 2026 ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ...

Το νέο Δ.Σ. του Ιερατικού Συνδέσμου της...

Το πρωί της Δευτέρας, 22ας Ιουνίου 2026, ο Σεβ....
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Νόμος Κατσέλη: Νομοθετική ρύθμιση – Μικρότερες δόσεις και ταχύτερη αποπληρωμή

Ανάσα σε χιλιάδες οφειλέτες δίνει νομοθετική ρύθμιση του υπουργείου...

Ψήφισμα για το θάνατο του Καθηγητή κου Χατζηπαύλου Αλέξανδρου από την Διοίκηση του ΠΑΓΝΗ

Με αίσθημα βαθιάς οδύνης, αποχαιρετούμε σήμερα τον καθηγητή Ορθοπεδικής...

ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης : Ολοκλήρωση παραστάσεων Τα άσπρα άλογα

Με ιδιαίτερη χαρά το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης ανακοινώνει...