Δήμος Ρεθύμνης:Σήμερα Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Ημερομηνία:

Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2024, ημερά που γιορτάζει η Πολιούχος Ρεθύμνης Αγία Βαρβάρα, θα ξεκινήσουν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Ρεθύμνης και όχι την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.
Πρόκειται για την τελετή φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη που θα σηματοδοτήσει την ταυτόχρονη ενεργοποίηση του φωτεινού διακόσμου της πόλης!
Το συμβολικό έναυσμα για την εορταστική περίοδο θα δώσει ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης, ο οποίος θα απευθύνει Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα και θα «ανάψει» το δέντρο κατά τα ειωθότα.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα με την Δημοτική Φιλαρμονική Ρεθύμνου να εισαγάγει την πόλη και τους συμπολίτες μας στο εορταστικό πνεύμα καθώς θα υποδέχεται με χριστουγεννιάτικες μελωδίες τον κόσμο στην πλατεία.
Στη συνέχεια η χοροθεατρική ομάδα Team Fourteen θα παρουσιάσει τους «Ούμπα Λούμπα» στην πόλη μας, κατ’ ευθείαν από το εργοστάσιο σοκολάτας του Τσάρλι, για να χορέψουν σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς και να «βοηθήσουν» τον Δήμαρχο να ανάψει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Ο Δήμαρχος θα ανάψει το δέντρο και θα ακολουθήσει ρίψη πυροτεχνημάτων λάμψης, που θα δοκιμάσουμε για πρώτη φορά. Πρόκειται για βεγγαλικά χωρίς κρότο, μια και είναι γνωστό ότι ο θόρυβος που προκαλούν τρομάζει τα ζώα.
Θα ακολουθήσει ένα «τσίρκο σόου» με την «καλικαντζαρίνα και το ξωτικό της» που θα έρθουν στο Ρέθυμνο από το Βόρειο Πόλο για να μεταφέρουν μικρούς και μεγάλους στην ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων!
Η μεγάλη γιορτή θα κλείσει με Χριστουγεννιάτικη συναυλία με τους «Make Musik Memories Xmas collective” με jaz, swing και latin ρυθμούς.
Θα ακολουθήσει πλούσιο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων, τις οποίες ο Δήμος Ρεθύμνης συνδιοργανώνει με τον Εμπορικό Σύλλογο Ρεθύμνου που θα διαρκέσουν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2024. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο:Επίσημη υποδοχή του Μητροπολίτη Ιωακείμ στο Αμάρι

Σε κλίμα σεβασμού και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18...

Ρέθυμνο:Με προβληματισμό και αγωνία ανοίγει για τους...

Με προβληματισμό και αγωνία ανοίγει για τους εργαζόμενους η...

Ρέθυμνο:Επίσημη υποδοχή του Μητροπολίτη Ιωακείμ στο Αμάρι

Σε κλίμα σεβασμού και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18...

Ρέθυμνο:Με προβληματισμό και αγωνία ανοίγει για τους...

Με προβληματισμό και αγωνία ανοίγει για τους εργαζόμενους η...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κοινωνικός τουρισμός: Ξεκινούν την Τρίτη οι αιτήσεις – Ποιοι δικαιούνται το voucher

Σε ποιες περιοχές το πρόγραμμα κοινωνικός τουρισμός προσφέρει έως...

Social media και ανήλικοι: Τι προβλέπει η νέα ευρωπαϊκή εφαρμογή επαλήθευσης ηλικίας

H συμβολή του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου. Το Ελληνικό Κέντρο...

Η Ντόρα Μπακογιάννη έδειξε τον… δρόμο στον Μακάριο Λαζαρίδη

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν στην κυβέρνηση, καθώς ο Μακάριος Λαζαρίδης...

Σπουδαία ανακάλυψη: Εντοπίστηκε τυχαία η ακριβής τοποθεσία του σπιτιού του Ουίλιαμ Σαίξπηρ

Πρόκειται για μια τυχαία ανακάλυψη που φωτίζει ωστόσο τα...