Ενίσχυση του στόλου του Δήμου Μαλεβιζίου με τρία νέα οχήματα

Ημερομηνία:

Με τρία νέα οχήματα ενισχύεται ο στόλος του Δήμου Μαλεβιζίου και ειδικότερα της Υπηρεσίας Καθαριότητας, καθώς παρελήφθησαν δύο δορυφορικά απορριμματοφόρα και μία υδροφόρα πολλαπλών χρήσεων.

Η νέα υδροφόρα, χωρητικότητας 10.000 λίτρων, διαθέτει πλήρη εξοπλισμό που της επιτρέπει να λειτουργεί τόσο ως πλυστικό μηχάνημα κοινόχρηστων χώρων(δρόμων, πλατειών αυλών σχολείων κλπ), όσο και ως πυροσβεστικό όχημα, καθώς πληροί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας, ενημέρωσε τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, Μιχάλη Σεληνιωτάκη, για την παραλαβή της νέας υδροφόρας, επισημαίνοντας ότι το όχημα θα βρίσκεται σε πλήρη διάθεση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όποτε αυτό απαιτηθεί, συμβάλλοντας έμπρακτα στην ενίσχυση του επιχειρησιακού της έργου.

Με τη συγκεκριμένη προμήθεια, ο Δήμος Μαλεβιζίου ενισχύει ουσιαστικά τον μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας, καθώς η υδροφόρα διαθέτει εξοπλισμό και προδιαγραφές που της επιτρέπουν να προσφέρει καθοριστική υποστήριξη σε περιστατικά πυρόσβεσης, αλλά και σε ευρύτερες ανάγκες πολιτικής προστασίας, ενισχύοντας το επίπεδο ασφάλειας για πολίτες και επισκέπτες.

Τα δύο δορυφορικά απορριμματοφόρα θα ενισχύσουν ουσιαστικά την Υπηρεσία Καθαριότητας, εξυπηρετώντας περιοχές του Δήμου όπου η πρόσβαση μεγάλων απορριμματοφόρων είναι δύσκολη ή αδύνατη, βελτιώνοντας την καθημερινότητα πολιτών και επισκεπτών.
Η προμήθεια των οχημάτων υλοποιήθηκε με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» και ίδιους πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου με συνολικό προϋπολογισμό 350.000 ευρώ.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Καιρός στην Κρήτη: Ήπια Τρίτη και μετά…...

Αρχικά ήπιες θα είναι οι καιρικές συνθήκες την Τρίτη...

Τουρισμός για Όλους: Πώς θα πάρετε το...

Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενίσχυση της εσωτερικής τουριστικής κίνησης...

Καιρός στην Κρήτη: Ήπια Τρίτη και μετά…...

Αρχικά ήπιες θα είναι οι καιρικές συνθήκες την Τρίτη...

Τουρισμός για Όλους: Πώς θα πάρετε το...

Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενίσχυση της εσωτερικής τουριστικής κίνησης...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μετάθεση για την 1η Οκτωβρίου παίρνει η υποχρεωτική ηλεκτρονική πληρωμή στα ενοίκια

Τέλος στα μετρητά – Οι επιπτώσεις για ενοικιαστές. Παράταση στην...

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι της νέας «επιταγής» στήριξης

Σε φάση επεξεργασίας βρίσκεται νέο πακέτο οικονομικής στήριξης, στο...

Ηλεκτρική ενέργεια: Έρχονται τα δυναμικά τιμολόγια με οφέλη για τους καταναλωτές

Πώς θα λειτουργήσουν, οι συμβουλές της ΡΑΑΕΥ. Απόλυτα προστατευμένοι από...

Καιρός στην Κρήτη: Ήπια Τρίτη και μετά… «ERMINIO» με ισχυρές καταιγίδες στα δυτικά και νότια!

Αρχικά ήπιες θα είναι οι καιρικές συνθήκες την Τρίτη...