Έως τις 31 Μαΐου η υποβολή αντιρρήσεων κατά του δασικού χάρτη

Ημερομηνία:

H καταληκτική ημερομηνία υποβολής αντιρρήσεων κατά του δασικού χάρτη ΠΕ Ρεθύμνου και των αιτήσεων διόρθωσης προδήλων σφαλμάτων για τους κατοίκους εσωτερικού είναι η 31η Μαΐου 2022 ημέρα Τρίτη (άρθρο 49 Ν. 4933/2022 ΦΕΚ/Α/99).

Τονίζουμε ότι οι αντιρρήσεις αφορούν αποκλειστικά και μόνο στην αμφισβήτηση του χαρακτήρα ή της μορφής των εμφανιζόμενων στο δασικό χάρτη εκτάσεων.

Επισημαίνουμε ότι εφόσον οι πολίτες διαφωνούν με τον χαρακτήρα που αποδίδει ο χάρτης στην έκταση τους, μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αντιρρήσεις και στη συνέχεια να αποστείλουν την αντίρρηση τους με όλα τα σχετικά έγγραφα εμπρόθεσμα στην Διεύθυνση Δασών Ρεθύμνου – ΣΥΑΔΧ.

Οι πολίτες που έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν αντίρρηση χωρίς παράβολο (εκκρεμείς υποθέσεις πράξεων χαρακτηρισμού και αποφάσεων επιτροπών) παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την Υπηρεσία άμεσα προκειμένου το ΣΥΑΔΧ να υποβάλει την αντίρρηση τους εμπρόθεσμα.

Ενημερωτικά αναφέρουμε ότι για τις εκτάσεις για τις οποίες δεν θα ασκηθούν αντιρρήσεις ο μερικά κυρωμένος δασικός χάρτης δημοσιεύεται στο ΦΕΚ και θεωρείται οριστικός.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

΄΄Απομεσήμερο στο Ρέθυμνο΄΄ το νέο έργο του...

Απομεσήμερο στο Ρέθυμνο Ο Ρεθυμνιώτης συνθέτης Αντώνης Ζαχαράκης κυκλοφόρησε μόλις...

Ανανεώθηκε ο φυτικός πλούτος του Δημοτικού Κήπου...

Με τη συμμετοχή πολιτών, συλλογικοτήτων και φορέων της τοπικής...

΄΄Απομεσήμερο στο Ρέθυμνο΄΄ το νέο έργο του...

Απομεσήμερο στο Ρέθυμνο Ο Ρεθυμνιώτης συνθέτης Αντώνης Ζαχαράκης κυκλοφόρησε μόλις...

Ανανεώθηκε ο φυτικός πλούτος του Δημοτικού Κήπου...

Με τη συμμετοχή πολιτών, συλλογικοτήτων και φορέων της τοπικής...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εξιχνιάστηκε μία υπόθεση κλοπής στα Χανιά : Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών αλλοδαπών

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Χανίων ...

Οι καταγγελίες για παράνομους εμβολιασμούς, το ανεφάρμοστο lockdown και το στοίχημα του φετινού χειμώνα

«Δεν δικαιολογούνται τόσα πολλά κρούσματα ταυτόχρονα σε μια περιφερειακή...