Folli-Follie – Στο αρχείο η δικογραφία κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ [Vid]

Ημερομηνία:

Στο αρχείο τέθηκε από την Οικονομική Εισαγγελία η δικογραφία για την υπόθεση της Folli-Follie στην οποία γινόταν αναφορά από τους κατηγορούμενους πρώην επικεφαλής της εταιρείας καθώς και υπάλληλο αυτής σε ονόματα πρώην υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Η υπόθεση αφορούσε στην αναφορά των ονομάτων των κ.κ Αλέκου Φλαμπουράρη, Αλέξη Χαρίτση, Σταύρου Αραχωβίτη και Μάκη Μπαλαούρα, σε e-mail από τους πρώην επικεφαλής της Follie Follie Δημήτρη Κουτσολιούτσο και Τζώρτζη Κουτσολιούτσο καθώς και υπάλληλο της εταιρείας τους που περιλαμβάνονταν στο πόρισμα του διαχειριστικού ελέγχου από την εταιρεία η Price Water House Coopers.

Στα εν λόγω e—mails ο υπάλληλος της εταιρείας αναφερόταν ονομαστικά στα παραπάνω στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ισχυριζόμενος ότι προσπαθούσαν να ευνοήσουν την διοίκηση της Folli Follie, ενώ είχε ήδη αποκαλυφθεί το σκάνδαλο με τους παραποιημένους ισολογισμούς.

Ωστόσο από την έρευνα που διενεργήθηκε δεν προέκυψε καμία απολύτως σχέση των αναφερόμενων πολιτικών προσώπων με την υπόθεση της Folli Follie και καμία απολύτως ένδειξη για την τέλεση οποιασδήποτε αξιόποινης πράξης και ως εκ τούτου η δικογραφία τέθηκε στο αρχείο με τη σφραγίδα του Οικονομικού Εισαγγελέα.

Η Οικονομική Εισαγγελία απέστειλε αντίγραφα της δικογραφίας προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών προκειμένου να διερευνηθεί αν έχει τελεστεί από τους Μάκη Μπαλαούρα, τον υπάλληλο της εταιρείας και τους Δημήτρη και Τζώρτζη Κουτσολιούτσο το πλημμέλημα της «εμπορίας επιρροής- μεσάζοντος».

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη δημοσιοποίηση των επίμαχων μηνυμάτων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας από τον πρώην υπάλληλο της Folli Follie οι πρώην υπουργοί κατέθεσαν στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλειο Πλιώτα, επαναλαμβάνοντας ,όπως είχαν δηλώσει από την πρώτη στιγμή, πως δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση και δεν γνωρίζουν τους ιδιοκτήτες της εν λόγω επιχείρησης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τέμπη: «Το τρένο έπιασε φωτιά» Η κλήση...

Νέα ηχητικά στοιχεία για τα Τέμπη. Η κλήση στο...

Μια ακόμη προανακριτική – παρωδία απλώς θα...

Η κυβέρνηση θα πρέπει αναλογιστεί ότι το διακύβευμα είναι...

Τέμπη: «Το τρένο έπιασε φωτιά» Η κλήση...

Νέα ηχητικά στοιχεία για τα Τέμπη. Η κλήση στο...

Μια ακόμη προανακριτική – παρωδία απλώς θα...

Η κυβέρνηση θα πρέπει αναλογιστεί ότι το διακύβευμα είναι...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

TikTok: Πρόστιμο €530 εκατ. από την ΕΕ για παράνομη μεταφορά δεδομένων στην Κίνα

Η TikTok αντιμετωπίζει νέες έρευνες για παραβάσεις ιδιωτικότητας και...

Σοκαριστικό περιστατικό στην ΑΝΙΜΑ: Πελαργός είχε φραγμένο οισοφάγο από δεκάδες λάστιχα δεσίματος

Ένα ακόμη σοκαριστικό περιστατικό έρχεται να υπενθυμίσει πόσο καταστροφική...

Αλλαγές στο Ηράκλειο: Δικαιοσύνης, Καλοκαιρινού και 62 Μαρτύρων δεν θα είναι πια εθνικοί δρόμοι

Ανοίγει ο δρόμος για την αποκατάσταση ενός απίστευτου αναχρονισμού...

Τηλεϊατρική στη φυλακή Νεάπολης – Καινοτόμα πρωτοβουλία ξεκίνησε πιλοτικά

Αναβαθμίζει τις υπηρεσίες υγείας στο σωφρονιστικό κατάστημα. Για πρώτη φορά...