Ηλεία: Έκαψαν το σπίτι του δολοφόνου της 11χρονης

Ημερομηνία:

Στις φλόγες παραδόθηκε σήμερα το απόγευμα μία προκατασκευασμένη οικία, στην κοινότητα Μυρτιά του Πύργου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η συγκεκριμένη οικία ανήκει στην οικογένεια του 37χρονου, ο οποίος κατηγορείται για τον φόνο της 11χρονης σε ερημική αγροτική τοποθεσία, στην περιοχή Καταρράχι της Ηλείας.

Οι συγγενείς της αδικοχαμένης Βασιλικής και φίλοι της οικογένειας προσπάθησαν να λιντσάρουν τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν επτά πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, ενώ το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής διενεργεί έρευνα για τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά.

Ο 37χρονος αναμένεται να απολογηθεί την προσεχή Παρασκευή. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα βιασμού ανηλίκου, αρπαγή ανηλίκου, οπλοχρησία και οπλοφορία.

Ο 37χρονος δεν είχε δικηγόρο κατά την διάρκεια της διαδικασίας στην αστυνομική διεύθυνση Ηλείας και αναμένεται να του οριστεί αυτεπαγγέλτως.

Οργή λαού

Οι συγγενείς της αδικοχαμένης Βασιλικής και φίλοι της οικογένειας προσπάθησαν να λιντσάρουν τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο την ώρα που έφτανε, χθες, με το περιπολικό στα δικαστήρια.

Οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να τον κατεβάσουν από το αυτοκίνητο γιατί δέχτηκαν τη μαζική επίθεση του οργισμένου πλήθους κόσμου που είχε συγκεντρωθεί.

Σεξουαλικά τα κίνητρα

Έξω από τα δικαστήρια βρίσκονταν συγγενείς της 11χρονης και κάτοικοι της κοινότητας Μυρτιάς, όπου μένει η οικογένεια.

Από την πρώτη στιγμή, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου εκτιμούσαν, ότι τα κίνητρα ήταν σεξουαλικά, καθώς από την ίδια υπηρεσία είχε συλληφθεί πριν από 7 χρόνια, το 2017, για τον βιασμό 14χρονου κοριτσιού που ήταν πρώτη ξαδέρφη του πατέρα της 11χρονης Βασιλικής, στην ίδια κιόλας περιοχή.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τι αλλάζει με το νέο κληρονομικό δίκαιο...

«Το νέο κληρονομικό δίκαιο έγινε δεκτό με πολύ μεγάλη...

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στους πρωταθλητές...

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας για 16η φορά...

Τι αλλάζει με το νέο κληρονομικό δίκαιο...

«Το νέο κληρονομικό δίκαιο έγινε δεκτό με πολύ μεγάλη...

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στους πρωταθλητές...

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας για 16η φορά...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στους πρωταθλητές Ελλάδας

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας για 16η φορά...

Ψηφιακό άλμα e-ΕΦΚΑ για ταχύτερη απονομή συντάξεων και καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών

Το νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (Ο.Π.Σ.) του e-ΕΦΚΑ και...

Το αντιφλεγμονώδες ελληνικό βότανο που καταπολεμά διαβήτη και κατάθλιψη

Ένα αρωματικό φυτό που είναι πανταχού παρόν σε μαγειρική...