Ηράκλειο:Διανομή προϊόντων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ από το Δήμο Μαλεβιζίου

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Μαλεβιζίου σε συνεργασία με τον ΔΟΚΑΠΠΑΜ ενημερώνουν τους πολίτες ότι θα διενεργηθεί διανομή προϊόντων στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2020–ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΜΙS 5029840 στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ.

Διανέμονται προϊόντα παντοπωλείου (αλεύρι, γάλα εβαπορέ, ρύζι, ζάχαρη, φακές, ζυμαρικά) και είδη κρεοπωλείου (κοτόπουλο, αρνί, βόρειο κρέας και χοιρινό κρέας) σε ωφελούμενους που εντάσσονται σε καθεστώς παράτασης, λόγω του Covid-19.

Η διανομή ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη 23/9/2020 και θα διαρκέσει έως Πέμπτη 24/9/2020.
Στο πλαίσιο λήψης και εφαρμογής έκτακτων προληπτικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19 και λαμβάνοντας υπόψη τις συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και των μέτρων που έχουν ληφθεί από το Υπουργείο Υγείας στα πλαίσια προστασίας της δημόσιας υγείας, η διανομή πραγματοποιείται έπειτα από προγραμματισμένα οργανωμένα ραντεβού.
Οι δικαιούχοι του προγράμματος δέχονται μήνυμα στο κινητό τους από την υπηρεσία του Δήμου για προγραμματισμό συγκεκριμένης μέρας , ώρας και χώρου για την παραλαβή των προϊόντων. Ειδικότερα τα σημεία διανομής είναι το ΤΕΒΑ και το ΚΑΠΗ ΓΑΖΙΟΥ.

Αν ο δικαιούχος δεν δύναται να παραλάβει στο προγραμματισμένο ραντεβού, παρακαλείται να επικοινωνήσει στο 2810 823547 (ΚΑΠΗ ΓΑΖΙΟΥ) για τον επανακαθορισμό του ραντεβού.
Για την παραλαβή των προϊόντων του ΤΕΒΑ οι δικαιούχοι απαιτείται να έχουν μαζί τους:

• Το βιβλιάριο κοινωνικής ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο απ΄ όπου προκύπτει ο ΑΜΚΑ των ίδιων και των μελών της οικογένειας τους που έχουν εγκριθεί.
• Τον Αριθμό Αίτησης KEA (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ)
Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν μπορεί να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, αλλά και προκειμένου να περιοριστεί ο συνωστισμός και να αποφευχθεί η μετακίνηση ατόμων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, τα προϊόντα μπορεί να παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο, κατόπιν εξουσιοδότησης.

Η εξουσιοδότηση θα φέρει βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής. Εναλλακτικά θα συνοδεύεται από φωτοαντίγραφο του δελτίου ταυτότητας του ωφελούμενου ή άλλου επίσημου εγγράφου, από το οποίο να προκύπτουν ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ του ωφελούμενου.
Θερμή παράκληση επικοινωνήστε με τις υπηρεσίες μας για προγραμματισμό ραντεβού.
Μην προσέρχεστε χωρίς συνεννόηση για την αποφυγή του συνωστισμού.
Η προστασία της δημόσιας υγείας είναι ευθύνη όλων μας!!!
Φοράμε μάσκα – Μένουμε ασφαλείς

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τελικός Κυπέλλου : Ανοιξε ξανά η πλατφόρμα...

Τελευταία ευκαιρία για τους φιλάθλους της κρητικής ομάδας που...

Ο Δήμος Ηρακλείου στο πλευρό του ΟΦΗ...

Σταθερά στο πλευρό του ΟΦΗ παραμένει ο Δήμος Ηρακλείου,...

Τελικός Κυπέλλου : Ανοιξε ξανά η πλατφόρμα...

Τελευταία ευκαιρία για τους φιλάθλους της κρητικής ομάδας που...

Ο Δήμος Ηρακλείου στο πλευρό του ΟΦΗ...

Σταθερά στο πλευρό του ΟΦΗ παραμένει ο Δήμος Ηρακλείου,...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Νέα καραβιά μεταναστών αποβιβάστηκε στους Καλούς Λιμένες

Μια ακόμη ομάδα μεταναστών αποβιβάστηκε λίγο μετά τις 7:30...

«Διαδρομές στην τέχνη»: Έργα από τη Συλλογή της Τράπεζας της Ελλάδος στη Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων

Η έκθεση οργανώνεται σε τρεις διαδρομές-ενότητες, που αναπτύσσονται στους...

Γεώργιος Παπανικολάου: Ο γιατρός που εφηύρε το σωτήριο τεστ Παπ

Σαν σήμερα γεννήθηκε το 1883 ο άνθρωπος που έσωσε...

Τελικός Κυπέλλου : Ανοιξε ξανά η πλατφόρμα για την αγορά εισιτηρίων από τους φίλους του ΟΦΗ

Τελευταία ευκαιρία για τους φιλάθλους της κρητικής ομάδας που...