Ηράκλειο:Ξεκινούν τη Δευτέρα οι εργασίες φρεζαρίσματος και ασφαλτόστρωσης στο βόρειο ρεύμα της Λ. 62 Μαρτύρων

Ημερομηνία:

Το Τμήμα Οδοποιίας του Δήμου Ηρακλείου ενημερώνει ότι από την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, ξεκινούν εργασίες φρεζαρίσματος και ασφαλτόστρωσης στην Λεωφ. 62 Μαρτύρων (βόρειο ρεύμα- ρεύμα κυκλοφορίας προς Γιόφυρο), στο πλαίσιο του έργου: «Διαμορφώσεις – κατασκευές – συντηρήσεις υποδομών σε κοινοχρήστους και αθλητικούς χώρους – 3ο υποέργο : Συντήρηση Λεωφόρου 62 Μαρτύρων».
Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν περίπου πέντε (5) εργάσιμες ημέρες. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο τμήμα της Λεωφόρου 62 Μαρτύρων, από τη συμβολή της με την οδό Θερίσου (κυκλικός κόμβος Χανιώπορτας) μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ελευθέρνης (στο ύψος των Καμινίων).
Έτσι η κάθοδος της Λ. 62 Μαρτύρων (προς κόμβο Γιόφυρο) για το συγκεκριμένο τμήμα της λεωφόρου, θα παραμείνει κλειστή και θα εφαρμοστούν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
1. Στη συμβολή των οδών Θερίσου και Λεωφ. 62 Μαρτύρων, θα πραγματοποιηθεί διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων που κατευθύνονται προς Γιόφυρο και θα εκτρέπονται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας (νότιο ρεύμα) της Λεωφ. 62 Μαρτύρων, το οποίο θα έχει μετατραπεί σε διπλής κατεύθυνσης, με περιορισμό στο πλάτος κυκλοφορίας.
2. Η οδός Ευαγγελιστρίας θα παραμείνει ανοικτή προς την Λεωφ. 62 Μαρτύρων, επιτρεπόμενης της διαμπερούς διάσχισης της λεωφόρου, στο διαμορφωμένο διπλής κυκλοφορίας ρεύμα.
3. Τα φανάρια της Λεωφ. Μίνωος, στη συμβολή της με την 62 Μαρτύρων, δε θα λειτουργούν κανονικά αλλά θα αναβοσβήνουν έτσι ώστε να προειδοποιούν τους οδηγούς ότι εκτελούνται έργα, οφείλουν να είναι προσεκτικοί και να μειώσουν ταχύτητα.
4. Στο μήκος της Λ. 62 Μαρτύρων όπου θα εφαρμοστούν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμβουλεύονται τις σημάνσεις που θα καθορίζουν τις πορείες των οχημάτων.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μενέλαος Μποκέας: «Το Μαλεβίζι θέτει συνεχώς νέους...

Πρόταση για την Ψηφιακή Εκπαίδευση Ηλικιωμένων «Παγκόσμια ημέρα τρίτης ηλικίας...

Δήμος Χερσονήσου:Υπογραφή συμπληρωματικής σύμβασης για τη ...

Στην υπογραφή της συμπληρωματικής σύμβασης για την εκπόνηση της...

Μενέλαος Μποκέας: «Το Μαλεβίζι θέτει συνεχώς νέους...

Πρόταση για την Ψηφιακή Εκπαίδευση Ηλικιωμένων «Παγκόσμια ημέρα τρίτης ηλικίας...

Δήμος Χερσονήσου:Υπογραφή συμπληρωματικής σύμβασης για τη ...

Στην υπογραφή της συμπληρωματικής σύμβασης για την εκπόνηση της...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πρόγνωση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στη Δυτική Κρήτη Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2025

Η Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει ότι, προβλέπονται ισχυρές...

Μενέλαος Μποκέας: «Το Μαλεβίζι θέτει συνεχώς νέους στόχους ποιοτικών υπηρεσιών προς τους ηλικιωμένους»

Πρόταση για την Ψηφιακή Εκπαίδευση Ηλικιωμένων «Παγκόσμια ημέρα τρίτης ηλικίας...

Δήμος Χανίων:Διακοπή κυκλοφορίας λόγω εργασιών διαγράμμισης στην οδό Αν. Παπανδρέου Σήμερα, Τετάρτη 01/10

Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων γνωστοποιείται...