Καρδίτσα: Νεκρός 20χρονος ποδοσφαιριστής – Κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του αγώνα

Ημερομηνία:

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία
Δεν το χωράει ο νους. Ένα 20χρονο παιδί έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Καραϊσκάκης Μαυρομματίου – Δόξα Αμπέλου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, ο 20χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τις αισθήσεις του μέσα στο γήπεδο, κατά πάσα πιθανότητα από ανακοπή.

Αμέσως, προπονητές και συμπαίκτες προσπάθησαν να τον βοηθήσουν, ενώ το ΕΚΑΒ από το Κέντρο Υγείας Μουζακίου έφτασε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο γήπεδο.

Το ασθενοφόρο τον μετέφερε αρχικά στο Κέντρο Υγείας του Μουζακίου και εν συνεχεία στο Νοσοκομείο Καρδίτσας, όπου παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από τον θάνατο του παιδιού, ενώ συγγενείς, φίλοι και συμπαίκτες του νεαρού δεν μπορούν να πιστέψουν τον άδικο και πρόωρο χαμό του 20χρονου.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του ποδοσφαιριστή αναμένεται να φανούν μετά τη διενέργεια νεκροψίας και νεκροτομής.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τι προβλέπει το Σχέδιο Νόμου για την...

Για να εφαρμοστούν οι ρυθμίσεις του στις επόμενες βουλευτικές...

Έρχονται 224 προσλήψεις στο Υπουργείο Πολιτισμού –...

Θέσεις σε μουσεία και Εφορείες Αρχαιοτήτων σε όλη τη...

Τι προβλέπει το Σχέδιο Νόμου για την...

Για να εφαρμοστούν οι ρυθμίσεις του στις επόμενες βουλευτικές...

Έρχονται 224 προσλήψεις στο Υπουργείο Πολιτισμού –...

Θέσεις σε μουσεία και Εφορείες Αρχαιοτήτων σε όλη τη...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ηράκλειο:Συλλήψεις για κλοπές,ναρκωτικά και κατοχή παράνομων πακέτων τσιγάρων

Σύλληψη -2- ημεδαπών για κλοπή Συνελήφθησαν χθες (31.01.2026) μεταμεσονύκτιες...

Λασίθι:Σε κλίμα ενότητας η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της “Ενωτικής Κίνησης Πολιτών”

Κοπή βασιλόπιτας Δημοτικού Συνδυασμού Μανώλης Μενεγάκης: Απέναντι στον λαϊκισμό και...