Κοροναϊός: Στους 99 οι νεκροί – Κατέληξε 76χρονος στο ΑΧΕΠΑ

Ημερομηνία:

Μεγαλώνει η μαύρη λίστα των νεκρών λόγω του κοροναϊού, καθώς κατέληξε ένας 76χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ασθενής νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείο και κατέληξε σήμερα το πρωί ενώ φέρεται να είχε υποκείμενα νοσήματα.

Το προηγούμενο 24ωρο, πέντε ακόμη συμπολίτες μας έχασαν τη μάχη με τον κοροναϊό.

Μεταξύ των νεκρών, μια γυναίκα από την Πτολεμαΐδα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, δυο άνδρες που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» και δύο άντρες που κατέληξαν στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ.

Χθες, ανακοινώθηκε ότι προστέθηκαν 33 νέα κρούσματα στη χώρα μας, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τα 2114.

Πέντε νέα κρούσματα κοοναϊού βρέθηκαν στον οικισμό Ρομά στη Νέα Σμύρνη Λάρισας, έπειτα από ιχνηλάτηση των επαφών 25χρονου.

Οι ασθενείς μεταφέρθηκαν στο πρώην κέντρο αποκατάστασης «Αρωγή» στη Νίκαια Λάρισας, εκεί όπου μεταφέρθηκαν και οι υπόλοιποι 26 ασθενείς.

Αποδίδουν τα μέτρα
Ενδεικτικό της απόδοσης των μέτρων, αλλά και της υπεύθυνης στάσης των Ελλήνων πολιτών, είναι η υποχώρηση 9 θέσεων στον παγκόσμιο πίνακα κρουσμάτων κοροναϊού. Η πορεία που ακολουθεί η χώρα μας είναι πτωτική. Συγκεκριμένα, η Ελλάδα έπεσε στην 52 θέση, ενώ πριν μία εβδομάδα βρισκόταν στην θέση 43.

Οι αργοί ρυθμοί με τους οποίους κινείται η πανδημία πάντως μπορεί να είναι ενθαρρυντικοί αλλά δεν δίνουν περιθώρια για εφησυχασμό προειδοποιούν ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς και ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πράσινο φως για έξι μη κρατικά ΑΕΙ...

Εξι μη κρατικά ΑΕΙ θα λειτουργήσουν στην Ελλάδα από...

Πού ταξιδεύουν φέτος οι Ελληνες – Αλλαγή...

Τους προορισμούς που είναι προσβάσιμοι με αυτοκίνητο επιλέγουν οι...

Πράσινο φως για έξι μη κρατικά ΑΕΙ...

Εξι μη κρατικά ΑΕΙ θα λειτουργήσουν στην Ελλάδα από...

Πού ταξιδεύουν φέτος οι Ελληνες – Αλλαγή...

Τους προορισμούς που είναι προσβάσιμοι με αυτοκίνητο επιλέγουν οι...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

H Eορτή του Αγίου Αποστόλου Σίλα στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΙΛΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ 29...

Πράσινο φως για έξι μη κρατικά ΑΕΙ – Απορρίφθηκαν πέντε και ένα αποσύρθηκε

Εξι μη κρατικά ΑΕΙ θα λειτουργήσουν στην Ελλάδα από...

Φωτιά στο Βάθυ Λασιθίου – Μήνυμα από το 112 για ετοιμότητα

Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Βαθύ στον...

Λειτουργία 13 Νέων Τοπικών Ομάδων Υγείας (ΤΟΜΥ) στην Κρήτη Με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης υπέγραψε την ένταξη στο...