Μανιτάρια ψητά

Ημερομηνία:

Υλικά (Για 4 άτομα)
800 γρ. μανιτάρια σαμπινιόν
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
Ξύσμα και χυμό ενός λεμονιού
½ κουταλάκι μπούκοβο
2 κουταλιές φρέσκο μαϊντανό
3 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
1. Σκουπίζετε τα μανιτάρια με ένα νωπό πανάκι (δεν τα πλένετε γιατί θα απορροφήσουν νερό και θα χαλάσουν), τα ανακατεύετε, τα κόβετε σε μικρά κομμάτια και τα βάζετε σε ένα τηγάνι που μπαίνει στον φούρνο ή σε ένα ταψί.
2.Προσθέτετε όλα τα υλικά της συνταγής και τα ανακατεύετε καλά. Τα ψήνετε στους 200οC για 5 έως 8 λεπτά.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Συναγερμός στις ευρωπαϊκές αγορές για ελληνικά μανταρίνια...

Υπέρβαση υπολειμμάτων σε φυτοφάρμακων καταγράφηκε σε κλημεντίνες ελληνικής προέλευσης. Συναγερμός...

Η Κρήτη παραμένει αγαπημένος προορισμός των τουριστών...

Πώς η απλότητα, η εποχικότητα και η ποιότητα των...

Συναγερμός στις ευρωπαϊκές αγορές για ελληνικά μανταρίνια...

Υπέρβαση υπολειμμάτων σε φυτοφάρμακων καταγράφηκε σε κλημεντίνες ελληνικής προέλευσης. Συναγερμός...

Η Κρήτη παραμένει αγαπημένος προορισμός των τουριστών...

Πώς η απλότητα, η εποχικότητα και η ποιότητα των...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related