Μανιτάρια ψητά

Ημερομηνία:

Υλικά (Για 4 άτομα)
800 γρ. μανιτάρια σαμπινιόν
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
Ξύσμα και χυμό ενός λεμονιού
½ κουταλάκι μπούκοβο
2 κουταλιές φρέσκο μαϊντανό
3 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
1. Σκουπίζετε τα μανιτάρια με ένα νωπό πανάκι (δεν τα πλένετε γιατί θα απορροφήσουν νερό και θα χαλάσουν), τα ανακατεύετε, τα κόβετε σε μικρά κομμάτια και τα βάζετε σε ένα τηγάνι που μπαίνει στον φούρνο ή σε ένα ταψί.
2.Προσθέτετε όλα τα υλικά της συνταγής και τα ανακατεύετε καλά. Τα ψήνετε στους 200οC για 5 έως 8 λεπτά.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αδυνάτισμα: Ποια είναι η χειρότερη στιγμή για...

Είναι φυσικό να αποφεύγουμε να τρώμε αργά το βράδυ...

Ελληνική η καλύτερη πατάτα του κόσμου –...

Δύο ελληνικές πατάτες κατάφεραν να «σκαρφαλώσουν» στην κορυφή με...

Αδυνάτισμα: Ποια είναι η χειρότερη στιγμή για...

Είναι φυσικό να αποφεύγουμε να τρώμε αργά το βράδυ...

Ελληνική η καλύτερη πατάτα του κόσμου –...

Δύο ελληνικές πατάτες κατάφεραν να «σκαρφαλώσουν» στην κορυφή με...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αντίο στα δύο λίτρα νερό την ημέρα: Πόσο πρέπει να πίνετε, σύμφωνα με ιαπωνική μελέτη

Διαφορές στην ποσότητα νερού που χρειάζεται κάθε άτομο. Σε όλο...

Η καρδιά της κρητικής γαστρονομίας θα χτυπήσει στο Γάζι

Κάλεσμα στους πολιτιστικούς συλλόγους της Κρήτης για συμμετοχή στο...

Η συμβουλή που άφησε ο Πάπας Φραγκίσκος στα νέα ζευγάρια

Γιατί συσχέτισε τη λειτουργία της οικογένειας και των ζευγαριών...

Οι γυναίκες στα χωριά της Κρήτης στο φάσμα της κατάθλιψης

Ο καθηγητής Αλ. Βγόντζας στην «Π»: «Οι άνδρες στα...