Μιχαλολιάκος: Επιστρέφει στη φυλακή

Ημερομηνία:

Το δικαστικό συμβούλιο των εφετών συμφωνώντας με τον αρμόδιο εισαγγελέα, έκρινε ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος συνεχίζει να εμφανίζεται αμετανόητος και είναι ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων.
Στη φυλακή επιστρέφει ο άλλοτε αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών που ακυρώνει το πρωτόδικο με βάση το οποίο αποφυλακίστηκε ο κατηγορούμενος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Οι δικαστές που έκριναν σε δεύτερο βαθμό την υπόθεση έκαναν δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα και αποφάσισαν ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος θα πρέπει να παραμείνει στη φυλακή όπου εκτίει ποινή 13 ετών και 6 μηνών με βάση την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας που είχε κρίνει ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση και ο ίδιος είχε διευθυντικό ρόλο.

Αναβιώνει η καταδίκη του και ο Νίκος Μιχαλολιάκος θα οδηγηθεί και πάλι στη φυλακή

Την αποφυλάκιση με όρους του Νίκου Μιχαλολιάκου είχε αποφασίσει το Δικαστικό Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας, παρά την αντίθετη εισαγγελική πρόταση, διακόπτοντας την κράτηση του με την επιβολή περιοριστικών όρων μεταξύ των οποίων απαγόρευση μετακίνησης εκτός Αττικής, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και απαγόρευση συνάντησης με συγκατηγορουμένους του.

Το δικαστικό συμβούλιο των εφετών συμφωνώντας με τον αρμόδιο εισαγγελέα, έκρινε ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος με αρθρογραφίες του σε ηλεκτρονικά μέσα συνεχίζει να υμνεί τις έκνομες ναζιστικού τύπου πρακτικές της ΧΑ, παρά την δίκη και την καταδίκη του και ως εκ τούτου, εμφανίζεται αμετανόητος και εξ αυτού ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων .

Μετά από αυτή τη δικαστική εξέλιξη …εξαφανίζεται το πρωτόδικο βούλευμα, αναβιώνει η καταδίκη του και ο Νίκος Μιχαλολιάκος θα οδηγηθεί και πάλι στη φυλακή για να συνεχίσει την έκτιση της ποινής του.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Βουλή: Ασφυκτικές πιέσεις στον Κακλαμάνη να αρθεί...

Κάλυψη και συγκάλυψη… Εκτεθειμένη η κυβέρνηση μετά τον χθεσινό...

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 3 εκατ. ευρώ...

Κέρδη άνω των 3 εκατ. ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ...

Βουλή: Ασφυκτικές πιέσεις στον Κακλαμάνη να αρθεί...

Κάλυψη και συγκάλυψη… Εκτεθειμένη η κυβέρνηση μετά τον χθεσινό...

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 3 εκατ. ευρώ...

Κέρδη άνω των 3 εκατ. ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

«Εφοδος» της ΑΑΔΕ στα κεντρικά του ΟΠΕΚΕΠΕ – Τα στοιχεία που ζήτησε

Στον έλεγχο της ΑΑΔΕ αναμένεται να περάσει ο ΟΠΕΚΕΠΕ....

Ιδρύθηκε Σύνδεσμος Εμπορίου Ελληνικού Ελαιολάδου

Οι μόνοι που αποκλείονται ως τακτικά μέλη, είναι όσες...

e-ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Σεπτεμβρίου -Οι ημερομηνίες

Οι ημερομηνίες πληρωμής για ΟΑΕΕ, Δημόσιο, ΙΚΑ, ΝΑΤ. Τις ημερομηνίες...

Παλαιό Φάληρο: Η Αλγερινή μητέρα είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για έκθεση ανηλίκου

Η μητέρα του κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό στο Παλαιό...