Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.:Να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι συλληφθέντες στις 6/12, μέρα επετείου της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου

Ημερομηνία:

Σήμερα υποβλήθηκαν σε βίαιες προσαγωγές από την Ελληνική Αστυνομία, οι οποίες μετατράπηκαν τελικά σε συλλήψεις, μια σειρά εκπρόσωποι σωματείων και συλλογικοτήτων που τηρώντας όλα τα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας (μάσκες, αποστάσεις κλπ.) θέλησαν να αποτίσουν τιμή στο χώρο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Ανάμεσά τους μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ, εκπρόσωποι σωματείων, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, ακόμα και δικηγόροι της πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι κρατούνται σε άθλιες, υγειονομικά, συνθήκες. Νωρίτερα άλλοι εκπρόσωποι συλλογικοτήτων, οργανώσεων και πολιτικών νεολαιών παρεμποδίστηκαν να αφήσουν ένα λουλούδι στην μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Αυτή η απαράδεκτη αστυνομοκρατία είναι ολοφάνερο ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την «υγειονομική ασφάλεια» που επικαλείται η Κυβέρνηση. Η ίδια Κυβέρνηση που έχει τεράστιες ευθύνες τόσο για την τραγική κατάσταση στα νοσοκομεία όσο και για την συνεχιζόμενη μετάδοση της επιδημίας στους χώρους εργασίας και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Καταγγέλλουμε τον αυταρχισμό της Κυβέρνησης που αυτογελοιοποιείται μέσα από την «απαγόρευση των συναθροίσεων 4 και άνω ατόμων».
Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση όλων των προσαχθέντων, χωρίς την απόδοση καμιάς κατηγορίας ή την επιβολή προστίμων.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΖΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Με επιτυχία η καλοκαιρινή εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο....

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Ιουνίου 2025...

Το αδιαχώρητο στην εκδήλωση αφιέρωμα στον Βασίλη...

Η Παγκρήτιος Ένωση έδωσε το παρόν και κάλεσε τους απανταχού...

Με επιτυχία η καλοκαιρινή εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο....

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Ιουνίου 2025...

Το αδιαχώρητο στην εκδήλωση αφιέρωμα στον Βασίλη...

Η Παγκρήτιος Ένωση έδωσε το παρόν και κάλεσε τους απανταχού...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

To πλήγμα για τον ελληνικό τουρισμό από την αναταραχή στο Ισραήλ

Γεωπολιτική αστάθεια στην ανατολική Μεσόγειο, που θα έχει αντίκτυπο...

Μέση Ανατολή: Σήματα Ιράν σε Ισραήλ και ΗΠΑ μέσω τρίτων για αποκλιμάκωση

Το Ιράν φέρεται να έστειλε μηνύματα στο Ισραήλ και...

Οι επιχειρηματικές επιπτώσεις της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν στην Ελληνική Οικονομία

Η κατάσταση επηρεάζει αρνητικά τόσο την παγκόσμια οικονομία όσο...

Προσλήψεις 29 ειδικευόμενων νοσηλευτών στα νοσοκομεία της Κρήτης

– Όλες οι λεπτομέρειες για τις αιτήσεις και τις...