Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2025: 40.000 επισκέπτες, sold out ξενοδοχεία – Πτώση 30% στην εστίαση

Ημερομηνία:

Δεκάδες χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν στο Ρέθυμνο στα πλαίσια του καρναβαλιού, με τα καταλύματα που ήταν ανοιχτά και παρείχαν 2.000 κλινες να γεμίζουν. Την ίδια στιγμή ωστόσο πληγωμένη εμφανίζεται η εστίαση του Ρεθύμνου που είδε 30% μείωση στα κέρδη σε σχέση με πέρσι, δουλεύοντας ουσιαστικά σε ικανοποιητικό βαθμό μόνο την καθαρά Δευτέρα.

Πλημμύρισε κόσμο το Ρέθυμνο το τελευταίο διήμερο των καρναβαλικών εκδηλώσεων, ενισχύοντας την τοπική οικονομία. Περίπου 40 χιλιάδες επισκέπτες βρέθηκαν στην πόλη, με τις 2.000 κλίνες που διατίθενται για διανυκτερεύσεις να γεμίζουν.

Οι υψηλές τιμές των εισιτηρίων ωστόσο φαίνεται πως αποτρέπουν τους επισκέπτες από την υπόλοιπη χώρα να κάνουν διήμερες αποδράσεις στις εβδομάδες πριν τη μεγάλη παρέλαση.

Μεγάλη μείωση της τάξης του 30% είδε η εστίαση στα ταμεία σε σχέση με πέρσι, με την Καθαρά Δευτέρα να αποτελεί τη μοναδική μέρα που κύλησε ικανοποιητικά η κίνηση.

Τη σκυτάλη αναμένεται να παρει η έναρξη της τουριστικής σεζόν, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για μια καλύτερη χρονιά από πέρσι, που θα δώσει αξιόλογη ανάσα στο τουριστικό προιόν.

Αποκλειστικός τηλεοπτικός χορηγός επικοινωνίας η ΑΝΕΚ LINES μέλος της Attica Grouphttps://www.neakriti.gr/authors/alkyoni-hristodoylaki

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Ρεθύμνης : Σύσκεψη για την...

Το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Ρεθύμνης, με την υποστήριξη...

Δήμος Ρεθύμνης : Σύσκεψη για την...

Το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Ρεθύμνης, με την υποστήριξη...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εορτολόγιο 1η Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Πέμπτη 1η Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Χανιά:Ανακοίνωση της Επιτροπής Ειρήνης για την Πρωτομαγιά

Τιμάμε την εργατική πρωτομαγιά - Τιμάμε τους νεκρούς της...

Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης – ΔΣΕ για την Πρωτομαγιά

Πρωτομαγιά 1944-2025 Την Πρωτομαγιά, ημέρα σύμβολο για το δίκιο της...

Αντίο στα δύο λίτρα νερό την ημέρα: Πόσο πρέπει να πίνετε, σύμφωνα με ιαπωνική μελέτη

Διαφορές στην ποσότητα νερού που χρειάζεται κάθε άτομο. Σε όλο...