Στα Χανιά ο Κριστιάν Παράνο

Ημερομηνία:

Παίκτης της ΠΑΕ Χανιά αποτελεί από σήμερα ο Αργεντίνος Κριστιάν Παράνο

Αναλυτικά η ανακοινωση αναφερει

«Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή Κριστιάν Παράνο, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός από την Πάσος Φερέιρα, για 1,5 χρόνο.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Είναι γεννημένος στις 16 Αυγούστου 1999 και αγωνίζεται στη μεσοεπιθετική γραμμή, τόσο ως κεντρικός μέσος, όσο και στα άκρα της επίθεσης. Σε νεαρή ηλικία έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ, για να συνεχίσει στη Σαν Μαρτίν. Επόμενος σταθμός του ήταν στην Αμερική το Σαν Αντόνιο, ενώ από τον Ιανουάριο του 2021 αγωνιζόταν στην Πάσος Φερέιρα.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ

Επειτα από την υπογραφή του συμβολαίου του ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής δήλωσε τα εξής: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στα Χανιά, είναι ένα νέο βήμα στην ποδοσφαιρική μου πορεία. Θα προσπαθήσω να ευχαριστηθώ το ποδόσφαιρο εδώ και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τη νέα μου ομάδα”».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Γιάρεμτσουκ: «Δίνω και την καρδιά μου για...

Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ σκόραρε στη νίκη του Ολυμπιακού επί...

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Τη νικά με κάθε...

Ο Ολυμπιακός της τελευταίας διετίας νικά με κάθε τρόπο...

Γιάρεμτσουκ: «Δίνω και την καρδιά μου για...

Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ σκόραρε στη νίκη του Ολυμπιακού επί...

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Τη νικά με κάθε...

Ο Ολυμπιακός της τελευταίας διετίας νικά με κάθε τρόπο...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related