Στα σπίτια οι φλόγες στην Ιπποκράτειο Πολιτεία – Κινδύνεψε τηλεοπτικό συνεργείο

Ημερομηνία:

Εφιαλτικές διαστάσεις παίρνει η πυρκαγιά στην Αττική, η οποία πλέον μαίνεται ανεξέλεγκτη και στα τρία μέτωπα που έχουν δημιουργηθεί από τη νύχτα, ειδικότερα στην απέναντι πλευρά της εθνικής οδού, προς Καπανδρίτι, και από την πλευρά της Πάρνηθας στις Αφίδνες – όπου έχουν καεί σπίτια και επιχειρήσεις – και την Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Η κατάσταση είναι δραματική στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, όπου οι φλόγες βρίσκονται μια «ανάσα» από τα σπίτια.

Οι φλόγες περικύκλωσαν τηλεοπτικό συνεργείο

Συγκλονιστικές εικόνες κατέγραψε τηλεοπτικό συνεργείο, το οποίο βρισκόταν σε φαινομενικά ασφαλές σημείο κοντά σε σπίτια στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Ξαφνικά, την ώρα του ρεπορτάζ στον «αέρα» του OPEN, οι φλόγες εμφανίστηκαν από το πουθενά και περικύκλωσαν τους δημοσιογράφους.

«Νίκο, γύρνα πίσω», φώναζε σε δραματικό τόνο ο ρεπόρτερ στον οπερατέρ του, ενώ πύρινες γλώσσες είχαν μπει μέσα στην αυλή κατοικίας και «έγλειφαν» τους τείχους.

Υπό τις εκκλήσεις των εθελοντών και κατοίκων που βρίσκονταν στο σημείο, το τηλεοπτικό συνεργείο έφυγε κακήν κακώς, καθώς οι δημοσιογράφοι από το στούντιο παρακολουθούσαν έντρομοι τις εικόνες.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Εστίαση: Πτώση του τζίρου για δεύτερο συνεχόμενο...

Η ακρίβεια περιορίζει τις εξόδους για φαγητό – Στα...

Εορτολόγιο 14 Αυγούστου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Παρασκευή 14 Αυγούστου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Εστίαση: Πτώση του τζίρου για δεύτερο συνεχόμενο...

Η ακρίβεια περιορίζει τις εξόδους για φαγητό – Στα...

Εορτολόγιο 14 Αυγούστου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Παρασκευή 14 Αυγούστου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Φωτιά τώρα στο Ρέθυμνο – Ήχησε το 112

Εστάλη μήνυμα για εκκένωση οικισμών. Συναγερμός έχει σημάνει στο Ρέθυμνο...

Γιατί είναι λάθος το «Καλή Παναγιά»

Η ευχή της ημέρας είναι το “Καλή Παναγιά” που...