Στην Μπολόνια ο Ηλίας Κουτσουπιάς

Ημερομηνία:

Μετά από ένα χρόνο δανεικός στην Μπολόνια, ο 18χρονος (γεννημένος στις 10/05/2001) Ηλίας Κουτσουπιάς αποτελεί και επίσημα ποδοσφαιριστής της, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο νεαρός Έλληνας χαφ ήρθε στην Μπολόνια πέρυσι, ως δανεικός από την Βίρτους Εντέλα. Ο Ηλίας πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα της primavera, με τους ροσομπλού και αφού η ομάδα έμεινε ικανοποιημένη από το ταλέντο του Έλληνα, αποφάσισε να προχωρήσει στη μεταγραφή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός προορίζεται για την πρώτη ομάδα, τη νέα σεζόν, εάν και εφόσον αποδείξει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει.

Ο δανεισμός του Κουτσουπιά ήταν για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς στο 1,5 εκατ ευρώ, την οποία ενεργοποίησε φέτος η Μπολόνια για να τον κάνει δικό της.  Εκτός από τις οικονομικές απολαβές που θα έχει από την ιταλική ομάδα, ο 18χρονος θα έχει και έξτρα μπόνους, τα οποία θα του αποφέρουν περισσότερα χρήματα.

Ευχόμαστε τα καλύτερα στην καριέρα του νεαρού Ηλία, ο οποίος κέρδισε με το σπαθί του μία θέση σε ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Πηγή: talentabout.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πέθανε ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής...

Υπήρξε μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού...

Άρσεναλ – Ατλέτικο Μαδρίτης 4-0: Επίδειξη δύναμης...

Ούτε ένα, ούτε δύο. Τέσσερα γκολ έβαλε η Άρσεναλ...

Πέθανε ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής...

Υπήρξε μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού...

Άρσεναλ – Ατλέτικο Μαδρίτης 4-0: Επίδειξη δύναμης...

Ούτε ένα, ούτε δύο. Τέσσερα γκολ έβαλε η Άρσεναλ...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Έναρξη μαθημάτων στη Σχολή Πρακτικής Ψαλτικής της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΨΑΛΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ Η...

Εορτολόγιο Κυριακή 2 Νοεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Κυριακή 2 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...