Συγκλονιστικό video: Η στιγμή που μητέρα δύο παιδιών σκοτώνεται από κεραυνό!

Η γυναίκα χτυπήθηκε από έναν κεραυνό και έπαθε αμέσως ανακοπή

Νεκρή έπεσε μία μητέρα δύο παιδιών όταν τη χτύπησε κεραυνός στην παραλία Boquilla στην πόλη Cartagena της Κολομβίας.

Ο λόγος για την Froilanis Maireth Rivas Román, η οποία αμέσως μόλις τη χτύπησε η αστραπή έπεσε στο έδαφος. Την ίδια ώρα αυτόπτης μάρτυρας κατέγραψε την τρομακτική στιγμή.

Συγκεκριμένα, η 34χρονη γυναίκα περπατούσε κατά μήκος της ακτογραμμής με τα πλάνα να δείχνουν ένα κεραυνό να εκτείνεται από τον ουρανό και να την χτυπά. Το βίντεο δείχνει δίπλα έναν αστυνομικό, ο οποίος ήταν σοκαρισμένος από τον ήχο του κεραυνού χωρίς όμως να έχει δει τη γυναίκα.

Το βίντεο δείχνει καρέ καρέ πως χτύπησε η αστραπή τη γυναίκα:

«Η Κολομβία είναι η περιοχή με τη μεγαλύτερη δραστηριότητα κεραυνών στον κόσμο»

Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών, οι πιθανότητες να χτυπηθεί κάποιος από κεραυνό είναι μία στο ένα εκατομμύριο, ωστόσο σχεδόν το 90% των θυμάτων επιβιώνει. Στην Κολομβία οι θάνατοι από κεραυνούς λόγω των καιρικών συνθηκών είναι πολλοί.

Σύμφωνα με το Βιομηχανικό Πανεπιστήμιο του Σανταντέρ, ο μεγάλος αριθμός βουνών και οι ανοικτές πεδιάδες της χώρας την καθιστούν επιρρεπή την περιοχή σε ηλεκτρικές εκκενώσεις.

Το πανεπιστήμιο ανέφερε:

«Οι κίνδυνοι που προκαλούνται από έντονες βροχοπτώσεις είναι πολύ μεγάλες. Η Κολομβία είναι η περιοχή με τη μεγαλύτερη δραστηριότητα κεραυνών στον κόσμο, γεγονός που αυξάνει τον αριθμό των θανάτων και των τραυματισμών εξαιτίας του φαινομένου αυτού, ιδίως στις αγροτικές περιοχές».

Τα σχόλια είναι κλειστά.