Σύλληψη δύο νεαρών με ναρκωτικά και κλεμμένη μηχανή

Ημερομηνία:

Συνελήφθησαν, σήμερα (10.12.2019) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, δύο (2) ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και για κλοπή.
Ειδικότερα, σήμερα (10.12.2019) το πρωί από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους δύο ημεδαπούς οι οποίοι επέβαιναν σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Από την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας διαπιστώθηκε ότι οι δύο ημεδαποί είχαν αφαιρέσει την δίκυκλη μοτοσυκλέτα την 09.12.2019 από την οικία 18χρονου ημεδαπού.

Επιπλέον δίκυκλη μοτοσυκλέτα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον παθόντα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Ηρακλείου:Με πολλές και σημαντικές ειδήσεις η...

Καλημέρα. Εύχομαι να είστε καλά! Η συνέχεια των έργων...

Ο νέος Κώδικας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης συζητήθηκε...

Κατατίθεται κείμενο θέσεων προς συζήτηση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο Η...

Δήμος Ηρακλείου:Με πολλές και σημαντικές ειδήσεις η...

Καλημέρα. Εύχομαι να είστε καλά! Η συνέχεια των έργων...

Ο νέος Κώδικας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης συζητήθηκε...

Κατατίθεται κείμενο θέσεων προς συζήτηση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο Η...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μητσοτάκης: Επεκτείνουμε την επιδότηση στο Diesel – Τέλος Ιουνίου το επίδομα 150 ευρώ για κάθε παιδί

Τι είπε για Πανελλαδικές και υδρογονάνθρακες Στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτηση...

Ρέθυμνο:Σύλληψη τεσσάρων ατόμων με όπλα ,ναρκωτικά και για ζωοκλοπή

Συνελήφθησαν -4- ημεδαποί κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα...