Συναντήσεις της Μαρίας Καναβάκη για σχολική στέγη και σχολικές καθαρίστριες

Ημερομηνία:

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου, Μαρία Καναβάκη, επισκέφθηκε τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης, κ. Μανώλη Καρτσωνάκη και τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου, κ. Μανώλη Μπελαδάκη.

Συνοδευόμενη από υποψήφιους της παράταξής “Ηράκλειο Για Σένα”, κ. Αργυρώ Σταυρίδη, Διευθύντρια του Δημοτικού σχολείου Δειλινών και τον Προϊστάμενο των διοικητικών υπηρεσιών της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου κ. Γιώργο Δεσποτόπουλο, ενημερώθηκε για την κατάσταση των σχολικών συγκροτημάτων με το σοβαρό θέμα των σχολικών καθαριστριών που έχει προκύψει, ενώ συζήτησε μαζί τους για το μεγάλο θέμα της σχολικής στέγης.

Η κ. Καναβάκη, και από τη θέση της αρμόδια Αντιδημάρχου, κατά το παρελθόν έχει εικόνα με τα σχολεία στην πόλη του Ηρακλείου αλλά και στις Τοπικές Κοινότητες, ενώ ενημερώθηκε αναλυτικά για τη σημερινή κατάσταση.

Άλλωστε μεγαλώνοντας σε ένα οικογενειακό περιβάλλον με πατέρα καθηγητή αλλά και ως μητέρα η ίδια, μοιράζεται τις ίδιες αγωνίες με όλους τους γονείς για το σχολικό περιβάλλον.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τραγωδία στη Ρόδο για τον 19χρονο Ραφαήλ...

Ανείπωτη θλίψη προκαλεί η τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί...

Η οδική ασφάλεια στο επίκεντρο: Ανώτατο όριο...

Στρατηγική προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής η ενίσχυση της οδικής...

Τραγωδία στη Ρόδο για τον 19χρονο Ραφαήλ...

Ανείπωτη θλίψη προκαλεί η τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί...

Η οδική ασφάλεια στο επίκεντρο: Ανώτατο όριο...

Στρατηγική προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής η ενίσχυση της οδικής...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related