Τσέφεριν: «Fake News πως θα δοθούν τίτλοι χωρίς να τελειώσει η σεζόν»

Προϋπόθεση να τελειώσει η σεζόν και να δοθούν τίτλοι στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έθεσε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν. Ουσιαστικά, έβαλε φρένο με αυτή την τοποθέτηση και σε όσα είχαν ακουστεί τις προηγούμενες ημέρες στην Αγγλία όπου τονιζόταν πως θα πρέπει να δοθεί ο τίτλος στην Λίβερπουλ (με δεδομένο πως είναι 25 βαθμούς πάνω από την Μάντσεστερ Σίτι) ακόμα και αν ο κορωνοϊός έβαζε… φρένο στο ποδόσφαιρο.
«Έχω δει και έχω ακούσει κάποια fake news (σ.σ. ψεύτικες ειδήσεις) πως η UEFA θα συμβουλεύσει τις Λίγκες να τελειώσουν τώρα τα πρωταθλήματα και να αποφασίσουν πως νικητές θα είναι εκείνοι που είναι τώρα στην πρώτη θέση.
Μπορώ να πω ότι αυτό δεν είναι αλήθεια. Ο στόχος μας είναι να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα και δεν κάναμε την παραπάνω πρόταση σε κάποια ένωση ή λίγκα» σημείωσε μεταξύ άλλων.
Ουσιαστικά, ο ισχυρός άνδρας της UEFA άφησε να εννοηθεί πως η μετάθεση του Euro για έναν χρόνο αργότερα δίνει το περιθώριο στις εθνικές λίγκες να ολοκληρώσουν κανονικά τα πρωταθλήματά τους καθώς δεν υπάρχει πλέον η ανάγκη να γίνει αυτό μέχρι τις 30 Μαΐου ώστε οι παίκτες να μεταπηδούσαν άμεσα στα εθνικά συγκροτήματα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.