Ρέθυμνο:Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών με τον κ Γιάννη Κεφαλογιάννη

Ημερομηνία:

Στο πλαίσιο σειράς ενεργειών του Νέου Διοικητικού Συμβούλιου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ρεθύμνου, με σκοπό την ανάδειξη των θεμάτων που απασχολούν τους συναδέλφους μας, το Προεδρείο της Ένωσης μας πραγματοποίησε συνάντηση με τον Κυβερνητικό Βουλευτή Ρεθύμνης κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νόμου Ρεθύμνου έγινε ιδιαίτερη αναφορά στις συντονισμένες ενέργειες που γίνονται, με την καταλυτική συνδρομή Δημόσιων Λειτουργών και Φορέων, ώστε το πολυπόθητο Νέο Αστυνομικό Μέγαρο να γίνει πραγματικότητα, ενώ χαιρετήσαμε και την σημαντική συμβολή στο όλο εγχείρημα και του κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη και στην δέσμευση του, κατά την θητεία του ως Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, για την εξασφάλιση των σχετικών κονδυλίων.
Ο κ. Βουλευτής ανέφερε ότι η έκδοση οικοδομικής άδειας βρίσκεται σε τελικό στάδιο και ότι αντιλαμβάνεται πλήρως την αγωνία της Ένωσης μας και των συναδέλφων μας, δηλώνοντας παράλληλα ότι και για τον ίδιο το συγκεκριμένο θέμα αποτελεί προσωπικό στοίχημα.

Το Προεδρείο επίσης ανέφερε στο κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη τη πρόθεση μας, που αφορά τη δημιουργία και λειτουργία Παιδικού Σταθμού, για τα ανήλικα τέκνα του Αστυνομικού προσωπικού, Λέσχης και Εντευκτηρίου στο χώρο του παρόντος κτιρίου, όπου στεγάζονται σήμερα οι Αστυνομικές Υπηρεσίες του Νομού και που ανήκει στη κυριότητα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη – Δημόσιας Τάξης, ενώ του γνωρίσαμε και την πρόθεση του Δήμου Ρεθύμνου να συνδράμει σε αυτό. Ο κ. Κεφαλογιάννης δήλωσε ότι αναγνωρίζει το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι μας, όσον αφορά την απορρόφηση των ανήλικων τέκνων τους, στις υπάρχουσες δομές και από πλευράς του δήλωσε ότι θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια μας αυτή.
Ευχαριστήσαμε τον κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη για την κατανόηση και έμπρακτη στήριξη που έδειξε και θα συνεχίσει να δείχνει στα δίκαια αιτήματα μας, ανανεώνοντας το ραντεβού μας, για το αμέσως επόμενο διάστημα, όπου θα έχουμε στα χεριά μας και την οικοδομική άδεια του Νέου Αστυνομικού Μεγάρου.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΥΠΑΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο:Συνελήφθησαν τρία άτομα για σύσταση εγκληματικής ομάδας...

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων πάνω από 100 γραμμάρια κοκαΐνης και ζυγαριά...

Ρέθυμνο:Η Εθνική Λυρική Σκηνή συμμετέχει στους εορτασμούς...

Το βράδυ της Κυριακής, 1ης Φεβρουαρίου 2026, ο Σεβασμιώτατος...

Ρέθυμνο:Συνελήφθησαν τρία άτομα για σύσταση εγκληματικής ομάδας...

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων πάνω από 100 γραμμάρια κοκαΐνης και ζυγαριά...

Ρέθυμνο:Η Εθνική Λυρική Σκηνή συμμετέχει στους εορτασμούς...

Το βράδυ της Κυριακής, 1ης Φεβρουαρίου 2026, ο Σεβασμιώτατος...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Σαν σήμερα πέθανε ο Νίκος Ξυλούρης

Ο «αρχάγγελος» της Κρήτης, ο μεγάλος έλληνας μουσικός με...

Με αναφορές σε όλα τα σημαντικά θέματα του Δήμου Ηρακλείου η ανασκόπηση του Αλέξη Καλοκαιρινού

Καλημέρα. Εύχομαι να είστε καλά. Εξελίξεις σε σημαντικά θέματα...

Μητσοτάκης: Μέσα στον Μάρτιο η τελική εισήγηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση

Από τη Συνταγματική Αναθεώρηση έως την Παιδεία, την εργασία...

Ισχυρή σεισμική δόνηση στην Κρήτη 4,8 Ρίχτερ

Ισχυρή σεισμική δόνηση 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε...