Τσέλσι: Αυτός είναι ο ελληνικής καταγωγής κροίσος που θέλει να γίνει ο «νέος Αμπράμοβιτς»

Ημερομηνία:

Προσφορά ύψους 2,5 δισ. λιρών είναι έτοιμος να καταθέσει εντός της εβδομάδας, ο ελληνικής καταγωγής Βρετανός επιχειρηματίας του real estate, Νικ Κάντι, προκειμένου να αγοράσει την Τσέλσι από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του βρετανικού τύπου, ο 49χρονος Κάντι βρίσκεται σε συζητήσεις με Αμερικανούς επενδυτές για τη δημιουργία κοινοπραξίας που θα διεκδικήσει την Chelsea, αφού όπως έχει γίνει γνωστό, ο ρώσος ολιγάρχης βρίσκεται σε διαδικασία ρευστοποίησης των περιουσιακών στοιχείων του στη Βρετανία.

Ο Αμπράμοβιτς δεν έχει μπει ακόμα στις λίστες με τις κυρώσεις της Δύσης, ωστόσο λέγεται ότι θα βρεθεί στο στόχαστρο των μέτρων της βρετανικής κυβέρνησης μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η ελληνική καταγωγή

Ο Νικ Κάντι και ο νεότερος αδερφός του Κρίστιαν, παιδιά μιας Ελληνοκύπριας μητέρας και ενός πατέρα που είναι μισός Ιταλός, είναι κατασκευαστές πολυτελών ακινήτων στη Βρετανία με περιουσία που υπολογίζεται στο 1,5 δισ. στερλίνες.

Τα δύο αδέρφια ξεκίνησαν τη δραστηριοποίησή τους στο real estate με 6.000 στερλίνες δανεικές από τη γιαγιά τους. Αγόρασαν το πρώτο του ακίνητο το 1995, ένα μικρό διαμέρισμα στο Earl’s Court του Λονδίνου, το οποίο πούλησαν έπειτα από 18 μήνες, βγάζοντας κέρδος 50.000 στερλινών.

Σήμερα, η αυτοκρατορία των πολυτελών ακινήτων τους περιλαμβάνει τα One Hyde Park και NoHo Square.

Η εταιρεία τους, που ονομαζόταν Candy & Candy, μετονομάστηκε σε Candy Property το 2018, καθώς ο Νικ είναι πλέον ο μοναδικός ιδιοκτήτης.

Ο 49χρονος επιχειρηματίας είναι οπαδός της Chelsea και παντρεμένος με την Αυστραλή ηθοποιό Χόλι Βάλανς, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Γάζα: Μαύρα ρεκόρ υποσιτισμού προκαλεί η αναλγησία...

Τραγική παραμένει η κατάσταση στην Γάζα, με την ανθρωπιστική...

Βρετανία: Χημικό ευνουχισμό για δράστες σεξουαλικών εγκλημάτων...

Στο πλαίσιο μιας αναθεώρησης του δικαστικού συστήματος που αποσκοπεί...

Γάζα: Μαύρα ρεκόρ υποσιτισμού προκαλεί η αναλγησία...

Τραγική παραμένει η κατάσταση στην Γάζα, με την ανθρωπιστική...

Βρετανία: Χημικό ευνουχισμό για δράστες σεξουαλικών εγκλημάτων...

Στο πλαίσιο μιας αναθεώρησης του δικαστικού συστήματος που αποσκοπεί...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Final Four 2025, Ολυμπιακός – Μονακό 68-78: Ο Σπανούλης τού έφραξε τον δρόμο

Κακό επιθετικά βράδυ για τον Ολυμπιακό και ήττα 78-68...

Στο Φανάρι Αντιπροσωπεία της Εκκλησίας Κρήτης για το ζήτημα των Χανίων

Αναμένεται η δρομολόγηση εκλογής νέου Μητροπολίτη Κυδωνίας μετά την...

ΟΠΕΚΕΠΕ: “Καρατόμηση” του Προέδρου, με απόφαση Τσιάρα

Για "λόγους επιτακτικού δημοσίου συμφέροντος", όπως ανακοινώθηκε. Τη λήξη της...

Εκατοντάδες Έλληνες χωρίς εισιτήριο στο Άμπου Ντάμπι

Αναγκαστικά θα δουν τα ματς του φάιναλ φορ από...