Ανοικτό το ενδεχόμενο μομφής κατά του Κασσελάκη αφήνει ο Πολάκης

Ημερομηνία:

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη ο Παύλος Πολάκης, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του in.

Παράλληλα, ο ανεξάρτητος βουλευτής Χανίων προαναγγέλει ουσιαστικά την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, με συνέντευξή του στην εφημερίδα Documento.

Στο ερώτημα αν προτίθεται να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη στην προσεχή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου, ώστε να οδηγηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ σε εκλογές για την ανάδειξη νέας ηγεσίας, ο κ. Πολάκης απαντά πως «οι αναγκαιότητες είναι αδήριτες και για τον ΣΥΡΙΖΑ και για τον λαό. Και ό,τι χρειάζεται, να γίνει συντεταγμένα και στα όργανα».

«Σαφώς θα συμβάλω τα μέγιστα, ώστε να διατυπωθεί μία πολιτική γραμμή που θα οδηγήσει στην πτώση του συστήματος και του καθεστώτος Μητσοτάκη… και για να γίνει αυτό χρειάζεται ένα πρόγραμμα σαν αυτό που διατύπωσα. Ό,τι χρειάζεται να γίνει, θα γίνει», τονίζει χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης.

Όπως εξηγεί ο πρώην υπουργός, αναφερόμενος στα όσα συνέβησαν στην επεισοδιακή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ την περασμένη εβδομάδα, όπου ο ίδιος έθεσε ανοιχτά θέμα ηγεσίας, αιτία ήταν «η εικόνα που βγάζουμε ως κόμμα την τελευταία περίοδο», ενώ τονίζει πως συνέβαλαν το «στημένο κλάμα» από την Αθηνά Λινού, καθώς και η διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Τι λέει για την κόντρα με την Αθηνά Λινού

Ο Παύλος Πολάκης επανέρχεται και στην κόντρα του με την Αθηνά Λινού, υποστηρίζοντας ότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δεν επέδειξε αντανακλαστικά στις καταγγελίες του, ενώ προσθέτει πως, εάν δεν υπάρξει πειθαρχικός έλεγχος στη βουλευτή, θα καταφύγει στη Δικαιοσύνη.

Συμπληρώνει μάλιστα ότι, ούτως ή άλλως, τα στοιχεία για την Αθηνά Λινού πρέπει να πάνε στο Ελεγκτικό Συνέδριο και στον Οικονομικό Εισαγγελέα

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Υπερτυχερός κέρδισε ολοκαίνουριο σπίτι αξίας 400.000 ευρώ...

 Η αγορά κατοικίας αποτελεί για τους περισσότερους στόχο ζωής....

Πρωταθλήτρια στη μακροχρόνια ανεργία η Ελλάδα

Η μακροχρόνια ανεργία στην Ελλάδα είναι σταθερά η υψηλότερη...

Υπερτυχερός κέρδισε ολοκαίνουριο σπίτι αξίας 400.000 ευρώ...

 Η αγορά κατοικίας αποτελεί για τους περισσότερους στόχο ζωής....

Πρωταθλήτρια στη μακροχρόνια ανεργία η Ελλάδα

Η μακροχρόνια ανεργία στην Ελλάδα είναι σταθερά η υψηλότερη...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Θωρακίζεται από κεραυνούς και πυρκαγιές ο αρχαιολογικός χώρος της Φαιστού

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 2.500.000 ευρώ, εντάσσεται στο Περιφερειακό...

Καταβολή ενοικίων υποχρεωτικά μέσω τράπεζας εξετάζει η κυβέρνηση

Η αναφορά του Κυριάκου Πιερρακάκη στη φορολόγηση των εισοδημάτων...

Κοινωνικός Τουρισμός: Βγήκαν τα αποτελέσματα για συνταξιούχους, ελεύθερους επαγγελματίες

Το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού της ΔΥΠΑ που αφορά σε...

Καταργείται ο ΟΠΕΚΕΠΕ – Ενσωματώνεται στην ΑΑΔΕ

Νέα εποχή για το Σύστημα Αγροτικών Ενισχύσεων και Πληρωμών. Σε...