Απαντάει στα μηνύματά σου… έπειτα από αιώνες; – Κι όμως, δεν είναι κακό σημάδι

Μπορεί να του έτυχε κάτι έκτακτο, μπορεί να έμπλεξε στη δουλειά ή μπορεί απλά να επέλεξε να εξαφανιστεί..

Απαντάει στα μηνύματά σου… έπειτα από αιώνες; – Κι όμως, δεν είναι κακό σημάδι

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι το να είσαι ελεύθερος έχει την χάρη του, χωρίς φυσικά να θέλουμε να υποτιμήσουμε τις σχέσεις.

Η σκέψη και μόνο όμως, πως μπορείς να κάνεις ο,τιδήποτε και όποτε θέλεις χωρίς να σκέφτεσαι κανέναν και να συμβιβάζεσαι με τα «θέλω» του αλλουνού είναι μια μαγική αίσθηση, που χρειάζεται όλοι να τη βιώσουν.

Ωστόσο αυτό που δεν είναι διασκεδαστικό, είναι όταν ανταλλάσσεις μηνύματα με εκείνον/η που σου αρέσει και σου απαντάει μετά από κάτι χρόνια. Τότε φυσικά αρχίζεις να εκνευρίζεσαι και να αγχώνεσαι και το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι πως ζεις το όνειρο μόνος σου.

Σύμφωνα με το Tinder, το 53% των ατόμων κάτω των 30 ετών χρησιμοποιούν εφαρμογές γνωριμιών για να βρουν κάποιον/α ξεχωριστό/ή και έτσι η ανταλλαγή μηνυμάτων πιθανώς σημαίνει πολλά περισσότερα από το να κανονίσετε απλώς την ώρα και το μέρος για το one-night stand σας.

Αυτό δείχνει «την επιθυμία τους να δείξουν πραγματικά τα χαρτιά τους και να μην παίζουν παιχνίδια»

Τι γίνεται όμως όταν η απέναντι πλευρά κάνει ώρες, ημέρες ή και εβδομάδες για να σας απαντήσει;

Μπορεί να του έτυχε κάτι έκτακτο, μπορεί να έμπλεξε στη δουλειά ή μπορεί απλά να επέλεξε να εξαφανιστεί.

Τα καλά νέα

Η ειδικός στη γλώσσα του σώματος Adrianne Carter έχοντας εμπειρία με αυτή τη μορφή «ψηφιακής γλώσσας του σώματος» εξηγεί γιατί μπορεί να μην είναι τόσο κακή όσο φαίνεται.

Η Carter σημειώνει ότι «συχνά υποθέτουμε» ότι αν κάποιος με τον οποίο έχουμε ταιριάξει στο διαδίκτυο «αργεί να απαντήσει», σημαίνει ότι «δεν είναι και τόσο ερωτευμένος μαζί σας».

«Αλλά τα καλά νέα είναι ότι αυτό δεν ισχύει πάντα», λέει.

«Ενώ η άμεση ανταπόκριση δείχνει ότι κάποιος είναι οργανωμένος και προσεκτικός, οι καθυστερημένες απαντήσεις θα μπορούσαν να σημαίνουν ότι κάποιος στην πραγματικότητα είναι πιο εσωστρεφής και εκτιμά τις βαθιές, ουσιαστικές αλληλεπιδράσεις έναντι της ανούσιας κουβέντας, δηλαδή προτιμά την ποιότητα έναντι της ποσότητας», εξηγεί.

Και αυτό επιβεβαιώνεται με στοιχεία από τον τρόπο με τον οποίο ορισμένα μέλη χρησιμοποιούν επίσης το Tinder.

Το Tinder διαπίστωσε ότι το 77% των μελών ηλικίας 18-24 ετών απαντούν σε ένα φλερτ «εντός 30 λεπτών». Σύμφωνα με την Carter, αυτό δείχνει «την επιθυμία τους να δείξουν πραγματικά τα χαρτιά τους και να μην παίζουν παιχνίδια».

Ωστόσο, το «κορυφαίο στυλ επικοινωνίας για τους χρήστες του Tinder» είναι εκείνοι που αισθάνονται ότι συνομιλούν «καλύτερα από κοντά».

«Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μπορεί να διαπιστώσετε ότι η σπίθα υπάρχει, απλά πρέπει να συνδεθείτε μαζί τους στην πραγματική ζωή για να το δείτε να ζωντανεύει», σημειώνει η Carter, προτρέποντας τους χρήστες να μην «παίρνουν πάντα ένα μήνυμα τοις μετρητοίς».

Τα σχόλια είναι κλειστά.