Αποχή των παικτών από τις προπονήσεις σε Απόλλων Πόντου και Κέρκυρα

Δεν προπονήθηκαν σε Κέρκυρα και Καλαμαριά οι ποδοσφαιριστές λόγω οικονομιών οφειλών

Αποχή από τις προπονήσεις αποφάσισαν οι ποδοσφαιριστές  δυο ομάδων της Football League,και ο λόγος για τον Απόλλων Πόντου και Κέρκυρα για χρήματα που τους οφείλονται.

Η συνάντηση που έγινε τη Δευτέρα (18/3) μεταξύ των ποδοσφαιριστών και της διοίκηση της Κέρκυρας δεν έδωσε καμία λύση, ούτε κατεύνασε τα πνεύματα και μάλιστα το όξυνε κιόλας.

Κανείς δεν πείστηκε από όσα άκουσε από τους ιθύνοντες της ομάδας και οι περισσότεροι αποχώρησαν εκνευρισμένοι.

Έτσι ουδείς προπονήθηκε την Τρίτη (19/3) και όλα είναι δύσκολα για το Νίκο Αναστόπουλο, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα με στόχο να βγάλει στην Σούπερ Λίγκα. Ωστόσο, ούτε τα αποτελέσματα είναι καλά, ούτε και το κλίμα ευχάριστο, καθώς οι ποδοσφαιριστές είναι απλήρωτοι και απέχουν των προπονήσεων. Θα πρέπει να δοθεί μια λύση άμεσα, αλλιώς δεν αποκλείεται και κάποιοι να ακολουθήσουν τον δρόμο της προσφυγής για τα χρήματά τους.

Στον Απόλλων Πόντου τα οικονομικά προβλήματα, όχι μόνο δεν μειώνονται, αλλά διογκώνονται, με παίκτες και τεχνικό επιτελείο να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την Τρίτη (19/3) δεν πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη αποθεραπεία που γίνεται συνήθως αυτή τη μέρα, με άπαντες να μένουν στα αποδυτήρια.

Όπως ενημέρωσε και η ΠΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της, έγινε συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές για τα διογκωμένα, πλέον, οικονομικά προβλήματα της ομάδας.

Αυτό που συζητήθηκε ήταν οι τρόποι που θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν και τι μπορεί να γίνει άμεσα και μένει να φανεί πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα με την κατάσταση να είναι ιδιαίτερα δύσκολη…

Τα σχόλια είναι κλειστά.