Αυγενάκης για την ΕΟΠΕ: «Θα εξαντλήσουμε και τώρα κάθε περιθώριο για την επίλυση του επείγοντος προβλήματος»

Ημερομηνία:

Δήλωση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης:
“Οι άφρονες πρακτικές του παρελθόντος, οι οποίες οδήγησαν και στη 10ετή απαξίωση των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στην Παιανία, των οποίων τώρα δρομολογούμε την επαναλειτουργία, πλήττουν σοβαρά και την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, χωρίς να έχει την παραμικρή ευθύνη.
Η Ομοσπονδία του βόλεϊ, υπό τη χρηστή προεδρία του Γιώργου Καραμπέτσου, έχει κάνει τιτάνιες προσπάθειες τα τελευταία χρόνια για να εξορθολογήσει οικονομικά τα βάρη που κληρονόμησε. Συνεργαζόμαστε άριστα και υποστηρίζουμε διαρκώς τον αγώνα της, όπως άλλωστε και η ίδια δηλώνει. Και μαζί με το Υπουργείο Οικονομικών, θα εξαντλήσουμε και τώρα κάθε περιθώριο για την επίλυση του επείγοντος προβλήματος.
Οι αθλητές, τα σωματεία και οι αθλούμενοι ούτε ευθύνονται για τις κακές πρακτικές του παρελθόντος, ούτε είναι δυνατόν να υποστούν τις συνέπειες αναστολής της ανάπτυξης του αθλήματος του βόλεϊ”.
Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

EuroBasket 2025: Αυτή είναι η ώρα του...

Η FIBA αποφάσισε να δώσει το βραδινό slot στο...

EuroBasket 2025: «Ημίθεος» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο –...

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά την επικράτηση της Εθνικής μας...

EuroBasket 2025: Αυτή είναι η ώρα του...

Η FIBA αποφάσισε να δώσει το βραδινό slot στο...

EuroBasket 2025: «Ημίθεος» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο –...

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά την επικράτηση της Εθνικής μας...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πρώτο κουδούνι στα σχολεία με κενά και ελλείψεις

Στα σχολεία επιστρέφουν σήμερα οι μαθητές για την έναρξη...

Εορτολόγιο 11 Σεπτεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...