Γρηγόρης Τσιομπίκας :ο Σύμβουλος Κοινων. Μέριμνας & Προαγωγής Υγείας του Δήμου Ρεθύμνου σε πρώτο πλάνο

Μας ξεναγεί στην πρώτη επιχειρηματική δραστηριότητα του Κοι.Σ.Π.Ε. Ρεθύμνου, το Μουσικό Καφενείο «στη φωλιά του κούκου» - εστιάζουμε στους οικισμούς της πόλης και τις κατηγορίες περί εγκατάλειψης

Μπορεί οι εκλογές να αποτελούν το σύνηθες θέμα συζήτησης των ημερών, η πρόσφατη ραδιοφωνική μας σύνδεση ωστόσο είχε διττό χαρακτήρα. Ο εντεταλμένος Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας και Προαγωγής Υγείας του Δήμου Ρεθύμνης, κ. Γρηγόρης Τσιομπίκας μας ξεναγεί στην πρώτη επιχειρηματική δραστηριότητα του Κοι.Σ.Π.Ε. Ρεθύμνου, το Μουσικό Καφενείο «στη φωλιά του κούκου».

υπογράφει ο Νίκος Νεβεσκιώτης

Παράλληλα, με τις εκλογές να πλησιάζουν εστιάζουμε στους οικισμούς της πόλης, τα παράπονα των πολιτών, τις κατηγορίες για εγκατάλειψη, τις παρεμβάσεις που υλοποιούνται και τον συνολικό σχεδιασμό για την επόμενη μέρα.

Με αυτές τις σκέψεις συναντήσαμε τον εντεταλμένο σύμβουλο Κοινωνικής Μέριμνας και Προαγωγής Υγεία του Δήμου Ρεθύμνου , κ. Γρηγόρη Τσιομπίκα. Μέσα από το μικρόφωνο των Παραπολιτικών Κρήτης 102,4 και την καθημερινή εκπομπή «Τα λέμε ΟΛΑ», με τον Παντελή Σπυριδάκη, αναγνωρίζουμε το σύνθετο χρονικό διάστημα πολλαπλών πιέσεων που μπαίνουν πολίτες και υποψήφιοι.

  • Με τις εκλογές να πλησιάζουν εστιάζουμε στους οικισμούς της πόλης, τα παράπονα των πολιτών, τις κατηγορίες για εγκατάλειψη και τις παρεμβάσεις που υλοποιούνται ή προγραμματίζονται το επόμενο διάστημα.
  • Ποιοι είναι οι λόγοι που τον ώθησαν να είναι εκ νέου υποψήφιος στο πλευρό του Δημάρχου, κ. Γιώργη Μαρινάκη; – Οι στοχεύσεις της επόμενης μέρας και το όραμα για το Δήμο του Ρεθύμνου.
  • Μας ξεναγεί στην πρώτη επιχειρηματική δραστηριότητα του Κοι.Σ.Π.Ε. Ρεθύμνου, το Μουσικό Καφενείο «στη φωλιά του κούκου».
  • Μιλάμε για την ανάγκη στήριξης των ευαίσθητων ομάδων – το ρόλο και τη σημασία της υποστηριζόμενης εργασίας, καθώς και τις προτεραιότητες και τις στοχεύσεις των κοινωνικών δομών του Δήμου το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ακούστε την συνέντευξη:

Τα σχόλια είναι κλειστά.