Ημερίδα ευαισθητοποίησης για θέματα Ατόμων με Αναπηρία από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης

Ημερομηνία:

«Χωρίς Εμπόδια»

Ημερίδα ευαισθητοποίησης για θέματα Ατόμων με Αναπηρία από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης

Με στόχο την ανάδειξη των δικαιωμάτων των Ατόμων με Αναπηρία, την προαγωγή της συμμετοχής τους στην κοινωνική ζωή και την ενημέρωση – ευαισθητοποίηση των πολιτών στον τομέα βελτίωσης της καθημερινότητας των ΑΜΕΑ, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης οργανώνει ημερίδα με τίτλο «Χωρίς Εμπόδια» την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στις 11:00 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων της ANEK LINES (Λ.Καραμανλή 148) στα Χανιά.

Στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας θα παρουσιάσουν επιλεγμένες θεματικές που αφορούν το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και την συμβολή της στην καθημερινότητα των Ατόμων με Αναπηρία (προσβασιμότητα, αποτροπή μορφών βίας και άλλα συναφή θέματα).

Επιπλέον, η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από εισηγήσεις–παρουσιάσεις εκπροσώπων φορέων που δραστηριοποιούνται σε θέματα προάσπισης των δικαιωμάτων των ΑΜΕΑ και θα παρουσιαστούν καλλιτεχνικά projects (χορευτικό δρώμενο και ταινία μικρού μήκους).

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν:

• Ο ψυχολόγος Ελληνικής Αστυνομίας Αστυνόμος Α΄(ΥΓ) κ Γρηγόριος Μαυριδάκης με θέμα «Ψυχολογία των Α.με.Α. Αποδοχή και ποιότητα Ζωής»
• Ο παραολυμπιονίκης κ. Στεφανουδάκης Μανώλης με θέμα «Όταν η ζωή αλλάζει»
• Ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου Αστυνόμος Β΄ κ. Στυλιανός Καρακούδης με θέμα «Προστατεύοντας το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου. Το προλαμβάνειν καλύτερο του θεραπεύειν»
• Η Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Χανίων και μητέρα Αμέα κ Βασιλική Γαροφαλάκη με θέμα ««Μεγαλώνοντας με τον Κώστα. Τα βιώματα μιας μητέρας».
• Η Προϊσταμένη του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνης Αστυνόμος Β΄ κα. Αθηνά Καραδάκη με θέμα «Ο ρόλος της Ελληνικής Αστυνομίας στην αντιμετώπιση του φαινομένου της βίας σε βάρος των ΑμεΑ»

Επίσης θα προβληθεί η ταινία μικρού μήκους «Συνεχίζω» παραγωγής κ Άρη Μαρκάκη.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με χορευτικό δρώμενο performance από τη κ. Ειρήνη Μαυροματάκη καλλιτέχνιδα Αμέα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ενεργειακή αναβάθμιση του 9ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων...

Την ένταξη του έργου «Ενεργειακή Αναβάθμιση 9ου Δημοτικού Σχολείου...

Ε Π.Κ.Κρητης : “Τοπική επιχείρηση, ηλεκτρικών ειδών,δείχνει...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, από την Ένωση Προστασίας Καταναλωτών...

Ενεργειακή αναβάθμιση του 9ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων...

Την ένταξη του έργου «Ενεργειακή Αναβάθμιση 9ου Δημοτικού Σχολείου...

Ε Π.Κ.Κρητης : “Τοπική επιχείρηση, ηλεκτρικών ειδών,δείχνει...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, από την Ένωση Προστασίας Καταναλωτών...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μαρία Σιδέρη: Η αγιογράφος που “διδάσκει” ιστορία με το πινέλο

Από τη Σαλαμίνα στην Κριμαία και στα παλάτια της...

Καιρός: Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου

«Μετά το κύμα αστάθειας «θα αναλάβουν δράση και τα...

Εμμανουήλ Καραλής – Nέο πανελλήνιο ρεκόρ

Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Εμμανουήλ Καραλής καθώς κατέρριψε...