Συνεχίζει τις περιοδείες της η Ντόρα στα Χανιά

Ημερομηνία:

Τον Άγιο Ιωάννη επισκέφθηκε χθες το απόγευμα η βουλευτής της ΝΔ και υποψήφια βουλευτής Χανίων, Ντόρα Μπακογιάννη. Αφού άκουσε τα προβλήματα των κατοίκων, η πρώην υπουργός, αναφέρθηκε στους στόχους της για τα Χανιά λέγοντας: «Η Κρήτη έχει πολύ χαμηλή απορροφητικότητα στα ευρωπαϊκά προγράμματα και ιδιαίτερα τα Χανιά έχουν παραμεληθεί. Έχω βάλει ψηλά τον πήχη για να κάνουμε τα σημαντικά έργα που έχει ανάγκη ο νομός, όπως το οδικό δίκτυο, τις βασικές υποδομές και τα έργα στην Παλιά πόλη. Είμαστε ένας προνομιούχος νομός με συγκριτικά πλεονεκτήματα. Είναι γνωστή άλλωστε η δημιουργικότητα των Χανιωτών».
«Στις περιοδείες μου έχω επισκεφθεί πρότυπες παραγωγικές μονάδες που δημιουργούν πλούτο για τον τόπο μας. Στόχος μου, να έρθουν πολλές νέες μικρές και μεγάλες επενδύσεις για να βρουν δουλειά οι νέοι μας, και να σταματήσουν να φεύγουν στο εξωτερικό. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί για να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που θα φέρουν πίσω τα παιδιά που αναζήτησαν ένα καλύτερο μέλλον στο εξωτερικό στα χρόνια της κρίσης» πρόσθεσε.
Στη συνέχεια η κ. Μπακογιάννη επισκέφτηκε την ιστορική συνοικία της Χαλέπας και απευθυνόμενη στους Χανιώτες τόνισε: «θέλω να μου δώσετε τη δύναμη να διορθώσω την αδικία που βιώνουν τα Χανιά καθώς είναι ένας παραμελημένος νομός. Ο νομός Χανίων έχει ένα απαρχαιωμένο επαρχιακό και κεντρικό οδικό δίκτυο, το οποίο καλείται να εξυπηρετήσει κάθε καλοκαίρι εκατομμύρια επισκέπτες».
Αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που είχε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για την Κρήτη και υπογράμμισε ότι ήταν ο τελευταίος που ασχολήθηκε συστηματικά και αποτελεσματικά με τα Χανιά και συνολικά με το οδικό δίκτυο της Κρήτης. «Σήμερα πρέπει να γίνουν πολλά. Με την ψήφο σας θα επιλέξετε αυτούς που θα πάνε τα Χανιά μπροστά, με την κυβέρνηση της ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό» είπε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στο Μεγάλο Αρσενάλι το 5ο Διεθνές Σκακιστικό...

Στα Χανιά και συγκεκριμένα στο εμβληματικό Μεγάλο Αρσενάλι θα...

Χανιά:Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Μητροπολίτη Κυδωνίας και...

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή πραγματοποίησε ο...

Στο Μεγάλο Αρσενάλι το 5ο Διεθνές Σκακιστικό...

Στα Χανιά και συγκεκριμένα στο εμβληματικό Μεγάλο Αρσενάλι θα...

Χανιά:Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Μητροπολίτη Κυδωνίας και...

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή πραγματοποίησε ο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

«Παγώνει» η Κρήτη πριν καν ανοίξει η σεζόν! Σκιά πολέμου και φόβος για ντόμινο στην αγορά

Τι αναφέρει ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Κυριάκος Κώτσογλου. Με το… καλημέρα,...

Επίδομα Παιδιού Α21: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Πότε θα γίνει η πληρωμή του Μαΐου

Σε λειτουργία τέθηκε από το πρωί η ηλεκτρονική πλατφόρμα...